logo

Zwemvereniging ZOB ’66
Oud-Beijerland

Eindresultaat Nationale Zwemcompetitie 

Op zaterdag 9 maart hebben we de laatste ronde van de NZC gezwommen in het heropende bad in Alblasserdam.

Ondanks de nodige zieken en afwezigen hebben de zwemmers het erg goed gedaan . Het was een pittig programma met een hoop langere afstanden en 5 estafettes waaronder afsluitend de 8x 50 vrij met daarin alle leeftijden.

De heren 4x 50 m wisselslag met Nino, Mart, Niels en Julian zwommen een mooi Clubrecord! Maar ook de 4x 50 vrijeslag dames met daarin Emi, Nora (12 jr!), Esmée (14 jr!) en Wendy zwommen ondanks de jonge bezetting naar een mooie tijd. Er waren weer een hoop PR’s en goede klasseringen voor onze zwemmers.

Dit alles betekent dat we ons handhaving in de A-klasse en hier ook volgend seizoen weer in mogen uitkomen.

Hieronder nog de landelijke eindstand.