logo

Zwemvereniging ZOB ’66
Oud-Beijerland

Clubdag zaterdag 2 juli!!

Beste ZOBers, 

Zaterdagmiddag 2 juli is het, zoals jullie vast al hebben gehoord en gelezen, tijd voor de jaarlijkse ZOB66 Clubdag!!!

Met de Clubdag sluiten we dit seizoen af en alle leden zijn hiervoor uitgenodigd. Dus wedstrijdzwemmers, zwemmend redden, minioren, trimzwemmers, officials, kaderleden en trainers….. meld je aan!

We beginnen met leuke sportactiviteiten. Aan het eind van de middag is er een BBQ voor alle leden, broertjes/zusjes en ouders/verzorgers. Broertjes/zusjes mogen al eerder komen om lekker te zwemmen, dit is vanaf 16.00 uur in het wedstrijdbad. 

Dit jaar wordt de Clubdag georganiseerd in De Boogerd en dit hebben we voor jullie in petto:

13.00-15.00 uur          Boksclinic door Dick van Egmond voor leden van 15 jaar en ouder             Sporthal De Boogerd
 
14.00-15.00 uur          Sport en Spel voor leden onder 15 jaar Sporthal De Boogerd
 
15.00-16.00 uur          Activiteit voor alle leden                                                                                Sporthal De Boogerd
 
16.00-17.00 uur           Vrijzwemmen in het wedstrijdbad voor alle leden en broertjes/zusjes
 
17.00-19.30 uur          BBQ (buitenplaats, ingang rechtsachter het zwembad) voor alle leden, broertjes/zusjes, ouders/verzorgers.
Rond 18.30 uur is de bekendmaking van de uitslag van de PR competitie!!!
 
19.30 uur                    Einde van de Clubdag

Voor leden van 15 jaar en ouder begint de Clubdag om 13.00 uur. Voor leden jonger dan 15 jaar begint het om 14.00 uur. Neem een bidon mee!

We willen graag weten of jullie erbij zijn! Meld je zo snel mogelijk aan, dit kan tot uiterlijk 27 juni. Je kunt je per mail aanmelden via ac@zob66.nl

Graag dit even doorgeven:  

– Je naam en leeftijd 

– Komen er broertjes/zusjes zwemmen? Graag hun naam doorgeven.

– Hoeveel personen komen er op de BBQ, inclusief jijzelf?

– Bijzonderheden (dieet). 

– Zijn er ouders die willen helpen? Vanaf 15.00 uur kunnen we 2 ouders gebruiken bij het klaarzetten van de buitenlocatie. Daarnaast kunnen we ook nog 2 paar extra handjes (ogen) gebruiken tijdens het vrijzwemmen vanaf 16.00 uur. En zijn er nog 2 grillmasters beschikbaar die vanaf 16.15 uur willen helpen? Je krijgt een bericht ter bevestiging.

Voor diegenen die deelnemen aan de BBQ vragen we een eigen bijdrage van EUR 7,50 per persoon. Deze kosten worden bij de volgende incasso geïnd.

We hopen jullie allemaal op de Clubdag te zien. Tot 2 juli!
 

Activiteitencommissie ZOB66.

 
P.S. In het kader van de AVG wet: door je aan te melden voor de clubdag, geef je ZOB66 toestemming om je gegevens te bewaren voor het evenement en foto’s te plaatsen op de website.