apr
07

Clinics wedstrijdzwemmen

Regio West organiseert clinics wedstrijdzwemmen

Het  bestuur van  Regio West is een warm voorstander van  Sportstimulering. Vanuit het wedstrijdzwemmen wordt hier m.i.v. januari 2017 invulling aan gegeven door het verzorgen van clinics. 

De clinics staan onder leiding van een trainer uit de Regio West die zijn/haar  sporen verdiend heeft en wordt geassisteerd door trainers van verenigingen uit de Regio West. Tijdens een clinic wordt een slag of een onderdeel van het wedstrijdzwemmen behandeld en per clinic zal steeds een ander onderdeel aan de orde komen.

Sinds vorig seizoen zullen er clinics zijn voor de minioren en clinics voor de junioren en jeugd zwemmers. Er worden geen eisen gesteld zoals snelle tijden, alle zwemmers die graag wat extra’s willen leren en nog beter willen gaan zwemmen kunnen deelnemen.

Datum: 14 april 2019

Locatie : De Kulk, Westlandseweg 200, 3131 HX Vlaardingen

Tijdstip: 12.00 tot 13.15 uur.

Doelgroep : minioren meisjes van geboortejaar 2008 t/m 2010 en jongens 2007 t/m 2010

Uiterste aanmelddatum :  10 april 2019 24.00 uur

Uiterlijk donderdag 11 april 2019 ontvangen de deelnemers een mail met gedetailleerde gegevens.

 

De  training wordt verzorgd door Chris Ruybroek, succesvol trainer van Poseidon ’56.

Het onderwerp is borstcrawl.

Meebrengen: eigen materialen zoals een plankje, pullbouy en zoomers. (Er worden vanuit de regio geen materialen verstrekt)

Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en is voor de deelnemers zonder kosten. Dus meld je direct aan via deze link: https://www.knzbwest.nl/wedstrijdzwemmen/clinicswz

Er is vanwege de ruimte in het bad en de veiligheid een limiet aan het aantal deelnemers.