dec
04

Regio west competitie

ZOB blijft het goed doen tijdens de regio west competitie 🐟🐠🐡

De tussenstand is bekend en na de tweede wedstrijd staan wij op een tweede plaats met maar een halve punt achter op Poseidon’56! Er mag net als tijdens de eerste regio west competitie weer gesproken worden over een geweldige teamprestatie. Door een aantal afmeldingen zwommen er veel jongere zwemmers mee in een oudere leeftijdsgroep en zorgen zo voor een aantal belangrijke punten!

Er werden in totaal 11 medailles behaald: 
🥇was er voor Rick, Judith (beide op de 50 vlinder), Roos, Jet (beide op de 100 wissel), Jet nogmaals dit keer op de 100 school & de dames 4×50 vrije slag (Lotte, Jet, Esmeralda & Emi), 
🥈was er voor roos op de 50 school en de dames 4×50 wisselslag (Jet, Emi, Lotte & Roos),
🥉was er voor Wendy op de 200 vrij, Emi op de 50 school en de gemengde 4×50 wissel (Judith, Lucas, Rick & Bente)

De tijd van het gouden estafette team was goed voor een nieuw clubrecord, dames tot en met 14 jaar, en de tijd van het zilveren estafette team was ook goed voor een nieuw clubrecord, dit keer bij de dames tot en met 16 jaar!! 

Groetjes Wendy