Archive for augustus, 2017

aug
22

Nieuw vrijwilligersschema

Het vrijwilligers/rijschema voor het nieuwe seizoen is vanaf nu beschikbaar op de site.

Zoals altijd kun je in dit schema zien wanneer je bent ingepland om te rijden naar de wedstrijden en/of als coach of official bent ingezet.

Daarnaast hebben we dit jaar ook de planning toegevoegd voor de hulp bij de wedstrijden die ZOB-66 moet organiseren. Dit zijn meestal thuiswedstrijden, maar er zitten dit jaar ook enkele uitwedstrijden bij.

Kijk dus heel goed wanneer je bent ingepland. Als je bent ingepland voor een uitwedstrijd, dan hoort daar automatisch ook bij dat je als chauffeur fungeert voor die dag.

Mocht je niet beschikbaar zijn op de ingeplande dag, dan is het verzoek om zelf iemand te vinden die jouw plaats inneemt om te rijden. Voor de officials, coaches en degene die ingedeeld zijn als hulp bij de wedstrijden daarbij ook nog het verzoek om bij een eventuele ruil, dit ook per mail te melden aan: officials@zob66.nl.

aug
16

Oproep van het bestuur

Het nieuwe seizoen staat echter alweer voor de deur en daarvoor moeten er nog een aantal zaken georganiseerd worden. Een van deze dingen is ervoor zorgen dat we bij alle wedstrijden voldoende officials (klokkers) beschikbaar hebben.

Dit is echt noodzakelijk, want ZONDER KLOKKERS KUNNEN WE NIET AAN WEDSTRIJDEN MEEDOEN!!!!

Er start op 18 september een opleiding voor nieuwe klokkers en het zou mooi zijn als een aantal van jullie zich hiervoor op zouden willen geven. De cursus bestaat uit 4 maandagavonden en wordt afgesloten met een examen. Je bent daarna niet alleen officieel klokker en keerpunt commissaris (dat staat goed op je CV), maar je weet ook veel meer van de zwemsport waar je kinderen zo fanatiek mee bezig zijn.

Dus als je hier aan mee wilt doen, geef dit dan zsm aan door aan officials@zob66.nl

Het bestuur

logo-zob66

aug
16

Nieuwe wedstrijdkalender online

De nieuwe wedstrijdkalender staat online. Deze kalender geeft een overzicht van alle wedstrijden en evenementen die te maken hebben met jouw zwemclub. Zet ze alvast in je agenda!!!

zobman-a3